29. velj 2016.

BERKOVIĆ O ŽENAMA, BRAKU, UZORIMA: Osim Rade, želja mi je i…
Haris Berković je trenutno najzgodniji pjevač “Zvezda Granda”, Tako ga bar prozvaše njegove kolege.

– Ako tako misle onda mogu samo da kažem hvala! To je jako lijep kompliment i niko se ne bi žalio na tu titulu.

O duetu sa Radom Manojlović, planovima i uzorima pjevač je govorio sasvim iskreno.

Kako je došlo do saradnje sa Radom Manojlović?

– U emisiji „Zvezde Granda” zajedno smo otpjevali njen duet „Mešaj mala” koju je snimila sa Sašom Matićem i tako je počelo naše poznatnstvo. Nakon nekog vremena dobio sam pjesmu „Biseri i svila” koju je trebalo da snimim kao singl, međutim svi smo osjećali da to treba da bude duet. Saša Popović je dao pečat na kraju i rekao je da tu numeru treba da snimim sa Radom. Kada sam je nazvao, ona je bila oduševljena i odmah je pristala, a još kad je čula pjesmu, znali smo da je to pun pogodak.

Kakva je Rada kao saradnica i kolegica?

– Ona je divna i dobra osoba i drago mi je što sam zahvaljujući Grandu upoznao zvijezdu kao što je ona. Čast mi je što je poznajem i što sam dobio priliku da snimim duet sa najtraženijom pjevačicom na našim prostorima. Šta drugo reći osim da je prelijep osjećaj sarađivati sa njom.Ona mi je puno pomogla.

Kakve ti je savjete davala?

– Dok smo snimali u studiju, stalno mi je govorila da obratim pažnju na emocije, da zamišljam da je sve to realno i da moram sto posto da budem u pjesmi, da svaki izraz mora da bude na svom mjestu. Zaista sam mnogo naučio od nje i na kraju smo zadovoljni finalnim rezultatom, ali baš svi.

Jesi li navikao da si stalno pod lupom javnosti?

– Nažalost, to je dio posla i svjestan sam svega. Znam da mediji sve prate, da pišu o stvarima koje nisu baš ugodne da se čuju i pročitaju, ali navikavam se. U početku sam malo bio zbunjen, pa se nasekiram, ali sve je to posao.

Jesi li ostvario sve svoje planove u „Grandu”?

Dosta toga sam realizovao, ali dosta toga moram da uradim. “Grand” je rasadnik jako dobrih i talentovanih pjevača. Nakon pobjede sam postao svjestan šta se desilo, ali i doze odgovornosti koja me čeka. Trudim se i radim da opravdam očekivanja svih onih koji su uz mene, da opravdma sve te glasove koje sam dobio od strane publike. Nadam se da nikoga i nikada neću razočarati, i dajem sve od sebe da postanem pravi profesionalac.
Koga se najviše plašiš u Grandu?
– Pa, ne mogu da kažem da se nekoga plašim. Mnogi to pogrešno tumače, i to me nervira, kako oni iskorištavaju mlade talente. To su čiste gluposti! Imam strahopoštovanje prema Saši Popoviću i Lepoj Breni, zbog svega što su do sada uradili i što rade.
Koga od kolegica još cijeniš osim Rade Manojlović?
– Milica Pavlović je super. Nadam se da će biti prilike da snimimo duet ili ostvarimo neku drugu sraadnju. Puno je dragih pjevačica.
Kako se nosiš sa slavom?
– Nastojim da ostanem na zemlji, da se družim sa ljudima od kojih mogu da naučim dosta toga, i da budem i dalje isiti onaj Haris kojeg znaju. Do sada mi nije slava udarila u glavu, da tako kažem, i siguran sam da neće. Život nije lak i svjestan sam svih izazova koje nosi.
Jesi li nekada iskoristio svoju popularnost?
– Nisam, a i ako je budem koristio to će biti za neke ciljeve koje moram da ostvarim i koje sam postavio ispred sebe.
Šta ako neka djevojka osvoji tvoje srce i predloži ti brak?
– Još uvijek sam mlad za brak, tako da za sve ima vremena. Opet kažem, karijera mi oduzima dosta vremena, tako da samo stalno na putu i u obavezama. Veza bi sigurno morala da trpi, a to mi za sada ne odgovara.
Uzori Šaban, Haris i Saša
Ko su tvoji pjevački uzori?

– Moji uzori su Šaban Šaulić, Haris Džinović i Saša Matić. Volim da ih slušam i volim da pjevam na nastupima njihove pjesme.IZVOR:glamurpress.com

  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !