26. velj 2016.

Boban Rajović zbog Jelene "zaradio" upalu pluća ! FOTO
Pjevač Boban Rajović je zbog ljubavi radio mnoge stvari: bavio se sumnjivim poslovima, s druge strane zakona, hapsila ga interventna, skakao bez padobrana a sad je, zbog nove ljubavi, zamalo "zaradio" i upalu pluća. Sve to, naravno, u spotovima a jedan od njih završava ovih dana.

Naime, Rajović je odlučio da pred predstojeće koncerte u Spaladium areni u Splitu 15. aprila i u Areni u Zagrebu 20. maja svoje fanove obraduje sa nekoliko novih pjesama.

- U planu su dvije pjesme ali kako smo krenuli, možda do aprila ili maja snimim i cijeli album - kaže kroz smijeh Rajović i dodaje da je već snimljen spot za prvu pjesmu.
U pitanju je pjesma "Kiša lije" koju potpisuju Miloš Roganović i Dušan Alagić. Spot je radila produkcija "xVisual" a u spotu se pojavljuje atraktivna manekenka Jelena Grujić.

Kako bi što vjerodostojnije dočarao pjesmu ali i čežnju za dragom sa kojom nikako da se sastane Boban je kisnuo cijeli dan i zamalo zaradio upalu pluća. Da li se to isplatilo, da li se Boban na kraju sastao sa svojom "dragom" saznat ćete za par dana za kada je i najavljena premijera spota. IZVOR:expressmag.ba UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !