28. velj 2016.

BRENA: Muškarci u kući me izluđuju! PRIJOVIĆ: O čemu pričaš, Filip kuha za mene!
Iako se špekulisalo da Lepa Brena nije u najboljim odnosima s budućom snahom Aleksandrom Prijović, koja je u vezi s njenim pastorkom Filipom, njih dvije kažu da se odlično slažu.
Pjevačice su se srele na proslavi četvrtog rođendana sina Žike i Dajane Jakšić, koji je organiziran u jednom restoranu u Zemunu. Tada su rekle da su veoma poželjele jedna drugu.
Kako si se provela u Americi kod dečka? Jesi li mu kuhala nešto?

Aleksandra: Bilo je mnogo lijepo. Baš sam sretna što je tako i jedva čekam sljedeći mjesec, pošto Filip tada dolazi u Srbiju. Ne znam da kuham. Filip je kuhao i spremao mi doručak.
Šta si kupila Breni?
Aleksandra: Kupila sam joj neke kremice koje lijepo mirišu.
Brena: To su vjerovatno kreme protiv bora (smijeh). Nisam ih još dobila jer se nismo vidjele otkad je došla iz Amerike. Mnogo sam je se uželjela, ona je divna djevojka.
Čime vas bliski ljudi najviše nerviraju?

Brena: Pretjerano sam pedantna, a pošto živim sa četiri muškarca, za mene je to kao atomska bomba. Oni žive mladalački, vole da prave nered po kući i mislim da se zbog toga nervira svaka majka. Boba mi je muž, to znači da smo nas dvoje kompatibilni. Mi smo se toliko spojili u nekim stvarima, navikli smo jedno na drugo, a djecu treba učiti da budu bolji od nas.

Obje ste često na društvenim mrežama. Da li provjeravate redovno nečije profile?

Aleksandra: Kažu da me Filip tako provjerava, ali on zna gdje idem, pošto mu uvijek javim. Ne pravdam mu se, ali volim da zna. Isto tako i on meni sve priča. Bivšeg dečka Ljubu Perućicu sam izbrisala. Kada jednom precrtam, to znači da je stvarno kraj. Nije to bila velika ljubav. Posljednjih šest mjeseci više smo bili kao brat i sestra nego kao par.
Brena: Pratim šta djeca objavljuju. Mislim da je normalno da svaki roditelj prati svoje dijete. To je sistem po kom današnje generacije komuniciraju. Nisam oduševljena time, ali ne mogu djecu da zaštitim od toga. Danas sva djeca žele da budu poznata i zato im treba objasniti razliku između poznatih i uspješnih u poslu i onih koji su samo poznati.
IZVOR;(Kurir/Express)
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !