22. velj 2016.

GOGA SEKULIĆ PONOVO IZNENADILA JAVNOST:Okrila nešto neverovatno o svom preminulom mužu Igoru!
Naša jako poznata  pevačica Goga Sekulić preživjela je jednu veliku i strašnu porodičnu tragediju. Njen muž joj je iznenada preminuo nakon samo dva meseca  što su stupili u bračnu zajednicu.
Kako kaže njegova iznenadna smrt ju je dosta promenila njen tok života, a trebalo joj je svega godinu dana da shvati da ga više nema da nije vise uz nju.Neki su govorili da je on to znao i sam da ce umreti, ako sam prevarena nek ide na njihovu dušu jer je to zaista monogo uticalo na moj razvoj život na dalje .Goga se razočarana u mnoge prijatelja koji nisu imali nikakvu toplu riječ za nju poslije tragedije koja ju je iznenada zadesila.

“Bili smo u braku samo nepuna dva mjeseca, a on je imao i svoje bivše supruge, sina, porodicu, a ja sam uradila najviše i zaslužiila sam, ne da me vole, nego da me bar malo poštuju s njegove strane – rekla je Goga.Mnogi koji dožive ovakvo nesto što sam ja, postaju veliki alkoholičari, neki izvrše čak i samoubistvo, a ja sam odlučila da se dobro izborim sa tim. Svadba, pa sahrana, to nije nikako lako”- dodala je pevačica Goga Sekulić. IZVOR: (Doznajemo.com)

  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !