23. velj 2016.

Jelena Kareluša usred emisije Zvezde Granda izgovorila nemoguće riječi…
Svi dobro znamo da su Karleuša i Ceca ljute suparnice, međutim Jelena  nas je jednim postupkom sve iznenadila. Naime, u emisiji “Zvezde Granda” desilo se nešto što niko nije očekivao  da ce se ikad desiti – Jelena je javno pohvalila Cecu!

-Jelena koja godinama vređa svoju suparnicu sa estrade , sada je sasvim drugačije govorila o Ceci. Do sada je za nju Ceca bila samo stoka i kriminalac, a sada je odjednom postala i odlična pevačica. Naime, dok je Kareluša ocenjivala kandidatkinju koja je pevala Cecin hit “Oproštajna večera”, bez ikakvog povoda priznala je da najpoznatijoj našoj pevačici “srce krvari” dok ovo peva.

– Pevala si “Oproštajnu večeru” od Cece, a postoji originalna verzija koju izvodi Ana Visi. To je štos pesma, a nema veliki raspon. Fora je u emociji i šmekerskom pevanju. Ne znam koja je bolje otpevala tu pesmu, da li Ceca ili Ana Visi. Ali obe su poznate po emotivnom pevanju. Njima srce krvari dok izvode tu numeru – rekla je Jelena i zaprepastila sve prisutne.
Šta je navelo Jelenu da spusti loptu i da kaže i poneku lepu reč za svoju koleginicu, niko još uvek ne zna, ali svakako smo svi ostali iznenađeni i u šoku. IZOR:(Espreso.rs)

  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !