20. velj 2016.

Neki Novi klinci: Nemanja Stanković raspametio sve, pa ljubio Radu! FOTO + VIDEOOsmogodišnji učesnik takmičenja Neki Novi Klinci, Nemanja Stanković ponovo je svojim šarmom i energijom izazvao opšte oduševljene u žiriju, koji je od drugog kruga u proširenom i izmenjenom sastavu.
Izvodeći dve folk numere, Nemanja je uspeo da izazove aplauz već na samom početku svojom frizurom i stajlingom, a potom je još jednom pokazao da je najozbiljniji kandidat za finale takmičenja “Neki Novi Klinci”. Komentarisali su kako je opasan šmeker i kako je rođena za scenu, kao i da mu je stajling fenomenalan.”Vi ste toliko preslatki i divni i ja ću da vam se poklonim”, rekla je Ivana Selakov.

“Ovaj mali je stvarno bio pobednik. Ne znam šta da vam kažem. Oboje ste bili divni”, dodao je Bane. “Glasao sam za Nemanju, jer ne mogu da verujem da ovako dve teške pesme od Ljube i od Srećka može da otpeva dete sa osam godina”, zbunjen je bio Dinča. “Nemanja kad sa osam gdina pevaš ovako kako li ćeš pevati tek za osam, svaka ti čast”, rekao je Darko Lazić. “Ti si rođen za scenu. Rođena zvezda”, zaključila je Rada, koju je Nemanja na kraju nastupa poželeo da poljubi.IZVOR:glamurpress.com

Cela emisija gledajte (video) ispod !
   UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !