22. velj 2016.

Nevjerovatno velika mržnja pogledajte šta su rekle Dara Bubamara i Jelena Karleuša jedna o drugoj! FOTO
Ove dve atraktivne  pevačice imaju velikih nesporazuma i vode veliki rat odkako znamo za njih dve.Jelena i Dara Bubamara još prije više od par godina počele su svoj veliki takozvani “estradni rat”. Medjutim vremenom se sva ta prašiina pomalo i stišala neko vreme, ali  evo ih opet su počele… U jednoj emisiji TV Prva opet su počele da bockaju jedna drugu na njima vrlo poznatljiv i  originalan način.Nastavile su sa svojim teškim ratom i prepucavanjima preko društvenih mreža i medija pa je tako Karleuša na svojoj jednoj stranici postavila fotografiju sebe i porodice desno od pevačice Dare Bubamare te napisala jedan komentar..

“Čitav svoj javni život, obilježile su mnogobrojne pojave, po pravilu sa velikih margina društva, koje su još davale sebi na značaju i vrijeđajući mene i svu moju porodicu na najstravičniji mogući način. I što sam bila vise uspješnija, tih pojava je sve vise bilo.. Što sam ja bila ljepša i sretnija na estradi, pojave su bile sve ružnije i tužniije po mene. Vremenom sam jos naučila da ih žalim jer su jadne i smatram ih duboko nesretniim.

Nema više potrebe da im ja na ovakve uvrede odgovaram. Odgovorii su uvijek bili moje velike greške jer sam se na taj načiin valjala u cijelom njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan veliki pogled ka njima i da mi bude sve jasno zašto sa gađenjem i bez komentara treba da okrenem glavu u drugu stranu kad ih vidim. Onii izgledaju bas upravo onako kakve su im miisli, kakvo im je zapravo srce. Veoma nesretno” – napisala je Jelena Karleusa. IZVOR:(doznajemo.com)
  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !