20. velj 2016.

ŠABAN POKAZAO KANDIDATU KAKO SE PJEVA: Elvin Kadric aplaudirao predsjedniku žirija! (VIDEO)REPRIZA GLEDAJTE CELA EMISIJA (KLIK OVDJE)

Šefki Jahjić (21) iz Subotice učestovao je u duelu sa Elvinom Kadrićem (22) iz Sarajeva. Prvi takmičar odabrao je pesme “Polomio vetar grane” i “Još te sanjam još me misli vuku”, dok je drugi izabrao numere “Kada moja mladost prođe” i “Nekada smo ti i ja”.
Rezultat je bio izjednačen 6:6. Usledio je baraž akapela. U natpevavanju je pobedio prvi takmičar koji se direktno plasirao u treći krug.

“Prvi kandidat je prvu pesmu otpevao fantastično i mnogo bolje od druge. Drugi kandidat je u prvoj pesmi imao problema sa dikcijom i nije mi se to dopala. Druga pesma je bila dobra.
Međutim, imam jednu zamerku na izvođenje pesme “Djevo djevo” koju si skroz omašio”, rekao je Šaban Šaulić i maestralno otpevao deo pesme “Djevo djevo” praćen aplauzom. Ana Bekuta je pohvalila prvog kandidata i rekla mu da je odličan pevač koji ima sve kvalitete.

“Drugi kandidat je privlačan muškarac ali mora još da radi na pevanju. Nisi odabrao dobar repertoar večeras”, rekla je Ana. Bosanac je rekao da je prvi kandidat bio bolji u baražu.
“Imaš predivnu boju glasa, odličan frazirung, pristojne ukrase ali nemoj da jodluješ dok pevaš kao da si iz Slovenije”, rekao je Bosanac prvom kandidatu, a drugom je poručio da bude uporan i temeljan da bi bio mnogo bolji. Viki Miljković je rekla da bi volela da ode na nastup prvom kandidata jer joj se dopada kako peva.

“Moja šolja čaja je u ovom duelu bio kandidat broj jedan. Samo moraš malo da pripaziš na svoje grlo”, rekla je Marija. Onda je upitala drugog kandidata da li je očekivao loše ocene, na šta je on odgovorio: “Bio sam spreman na ovo i drago mi je što sam imao jakog protivnika.

Znao sam da mogu pošteno da pobedim ili pošteno da izgubim”, rekao je Elvin. Marija mu je posavetovala da mora da smanji nervozu i da ona želi da mu pomogne da bude još bolji. Jelena Karleuša je pohvalila prvog kandidata ali mu je poručila da skine “bojler” odnosno da smrša jer će onda biti ozbiljna zvezda. Pogledajte kako je izgledao ovaj uzbudljiv duel i konačnu odluku produkcije.IZVOR: balkandzije.net
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !