22. velj 2016.

Stanje Dragane Mirković se pogoršalo, ostaje u bolnici do daljnjeg !
Popularna folk pjevačica Dragana Mirković još je uvijek u bolnici ali novinari su došli do nje i uzeli interviju, što im je jedva uspjelo. Dragana je izjavila:

“Oprostiite mi, ali još sam u ovoj bolnici i ne mogu trenutno ništa vise ni opširnije da vam kažem o sebi. Pozdravljam vas sve koji se brinete za mene” – kratko je odgovorila Dragana Mirkovic.

Kako magazin “ALO!” saznaje, Dragana Mirković je očekivala da će se puno brže oporavit, ali se tokom liječenja desilo mnogo komplikacija, pa tako da će do daljnjeg ostati na liječenju u bolnici u Beču. Stručnjaci za te bolesti na samom početku su mislili da su te povrede lake, međutim detaljnom analizom se utvrdilo da se radi o težim povredama kičme, zbog čega će i sam njen oporavak kako su izjavili trajati znatno duže, negdje od tri do četiri mjeseca. Pored mnogo lijekova koje koristi, pjevačicu po svemu očekuje dug period terapija, vježbi i masaža. O njenom zdravlju na odjelu ortopedije brine posebna grupa stručnjaka. Da napomenemo da su Dragana Mirković i njen suprug Toni imali veliku saobraćajnu nesreću 8. juna, kada su se vraćali u Beč, gdje inače i žive.
Izvor: doznajemo.com

  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !