25. velj 2016.

VELIKO IZNENADENJE SA ESTRADE / Nećete verovati koja pevačica ulazi na “FARMU”
Nakon informacije koja je procurila u javnost da je Željko Rstić smuvao pevačicu Zlatu Petrović, čelnici „Pinka“ rešili su da suoče njenu koliegicu sa Vesnom Zmijanac, koja se sa biznismenom nedavno bila u vezi tako da su iz produkcije došli na ideju da spoje ove dve pevačice .
-Oni su uputili poziv Petrovićevoj jer smatraju da bi bilo veoma zanimljivo da se „raščišćavanje računa“ odigra pred kamerama.
S obzirom na to da je Zmijančeva u rijalitiju, ona nije upućena u novu vezu bivšeg dečka, pa će biti vrlo zanimljivo kada to sazna lično od koleginice.

Nije poznato kada će Zlata ući jer je već bila na imanju u Lisoviću i zna kako sve tamo funkcioniše, tako da s njom još pregovaraju. Koliko znam, Zlata i Vesna su do sada bile dobre prijateljice i kolegice, a šta će se dalje odigravati, videćemo kada Zmijančeva čuje novosti iz spoljnjeg sveta. Velike su šanse da u rijaliti ubace i Željka, a Vesna je pre ulaska rekla da bi volela da se on pojavi u rijalitiju – priča nam izvor blizak ružičastoj produkciji.

– Na farmi sam već bila i bilo bi mi mnogo još jednom. Da vam kažem nešto, jesam bila u kafani sa Željkom, tačnije, slučajno smo se tamo sreli. Popili smo, igrali, pevali, ništa posebno se među nama nije dogodilo. Vesna s njim nije u vezi dve godine, koliko znam, zato ne bi trebalo da bude skandala – iskreno nam je rekla pevačica, koja nije želela da potvrdi dolazak na imanje i njihovu vezu.Šta ce se dogoditi dali ce Zlata uči u rialiti to ćemo još vidjeti. IZVOR:Alo.rs UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !