1. ožu 2016.

Boban Rajović dobio sina: SUPRUGA U ŠOKU ! FOTO
Bobanu Rajoviću telefon ne prestaje da zvoni. Stižu čestitke  sa svih strana, na  dobitak sina! Naime, Rajović je na svojoj FB stranici i instagram profilu objavio fotografiju sa bebom uz komentar: ``Kakav otac, takav sin. Dva šmekera, nema šta. Neka je živ i zdrav“ i time izazvao opšti haos na društvenim mrežama.

Dok supojedini  bili šoku i pitali se s kim je Rajović dobio sina a da to nije njegova supruga , svi ostali su mu čestitali prinovu, neki čak uz konstatacije da mali baš liči na tatu.

“Eto dobih ja, ni kriv ni dužan, još jednog sina. Supruga me zvala, šokirana, sat vremena sam joj objašnjavao o čemu se radi. Sin Andrija pita je li istina da je dobio brata. Svi su u šoku“ kaže Boban i dodaje da je u pitanju greška.

Tako da nam je Rajović objasnio da je došlo do nesporazuma.Sina je dobio jedan od organizatora njegove turneje u Americi, a Rajović je na ovaj način želio čestitati prinovu, ali svi su to pogrešno protumačili i tako Bobanu, ni krivom ni dužnom, cijelu noć čestitali dobitak sina.
IZVOR: Ekskluziva.ba
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !