1. ožu 2016.

ŠOK ZA BRENU:Imala je sta reci za Vesnu Zmijanac i Farmu!
Popularan pevačica  Vesne Zmijanac u rijalitiju „Farma“ izazvalo je lavinu komentara komentare, a i njena koleginica Lepa Brenasmatra da joj to nije trebalo u karijeri da to nije za nju.
Folk zvezda smatra da bi za Vesni  bolje bilo da je ostala u žiriju emisije „Nikada nije kasno“, gde
su je, kako kaže, tretirali kao kraljicu što zaslužuje svojim radom i karijerom koju je stvarala sve ove godine.

“Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu”,rekla je  Brena i prisjetila se  vremena kada se na televiziji prikazivalo nešto potpuno drugačije.

“Mi smo u moje vreme gledali olimpijade, filmske festivale, “Evrosong”. Tada smo znali koji je sportista osvojio koju medalju. Ja sam odrastala na pravim vrednostima. Poštovali smo naše naučnike, a kakvo je vreme došlo sad?”,potpuno  razočarana je Brena.
-Pevačica se osvrnula i na rezultate DNK testa koji su nedavno objavljeni, a koji pokazuju da
je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, što je ona znala odavno.

“Ja skoro 30 godina znam da je Miroslav Devinov otac. Žao mi je što Miroslav prebacuje
lopticu na mene i što ne vodi računa o svojim postupcima. On to treba da objasni sebi i svojoj porodici. Postoji nas mnogo koji smo očevici, on je živeo sa Mirjanom, putovao s njom”, rekla je Brena, koja ističe da nije „zakuvala“ celu situaciju, kako to tvrdi Miroslav.

“Nisam ja ništa „zakuvala“. On je to zakuvao pre 30 godina. To je nešto što je trebalo sam da reši, a ne da meša Brenu ili bilo koga drugog, a to što govori da ga Devin ne zanima i da ga iritiraju pitanja o njemu, govori o njegovoj etici i moralu”, dodala je Brena iskreno. IZVOR: Alo.rs

  UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST PODJELITE !