20. tra 2016.

Amidža Emine Jahović snimio Jeleninog ubicu?
Hasib Jahović, amidža pjevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) - snimak na kome bi mogao da se vidi ubica!
Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmjerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom dao i izjavu u policiji.
Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna.

Kako piše srbijanski „Alo“, policija je jučer sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pjevačice Emine Jahović.
Za to vrijeme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su pretraživali dio nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz - oružje kojim je nesretna pjevačica ubijena.
Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili.
- Policija je ovdje bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po cijeli dan radimo - kratko nam je rekla Eminina strina Gordana Jahović.
Emina: Jelenu nisam upoznala
Emina Jahović nije poznavala ubijenu Jelenu Marjanović, rečeno nam je u njenoj PR službi.
- U Beogradu je bila veoma kratko. Nije se ni vidjela ni čula sa amidžom jer nije imala vremena ni da trepne - rekao nam je njen PR.

Devetnaest dana je prošlo od najmisterioznijeg ubistva u Srbiji. Policija i dalje bez osumnjičenog, a ispitan je gotovo svaki stanovnik Borče, za kojeg se sumnjalo da je nešto znao ili vidio. Istraga je išla u svim pravcima - da ju je na nasipu ubio čovjek sa čekićem ili drvenom palicom, ali i da je usmrćena u kući u kojoj je živjela. Policija je češljala i njen profil na društvenim mrežama. Tragala za Fejsbuk manijakom, ali mu u trag nije ušla. Jedino šta je nesumnjivo, jeste da je u pitanju ubistvo iz strasti i da je Jelena dobro poznavala svog ubicu, jer je istraga pokazala da se nije branila. Na salušanju u policiji je bilo petoro Marjanovića i svako od njih bio je na neki način policiji sumnjiv zbog ubistva. IZVOR:expressmag.ba

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !