26. tra 2016.

Haris Kulović prošao u peti krug takmičenja na šouu „Zvezde Granda“: Enes Begović me jedino iskeno savjetuje !
Kakanjac Haris Kulović koji je svojim glasom raspametio region velikim koracima korača ka finalu najpopularnijeg takmičenja u regionu „Zvezde Granda“.

 Bosančev sud
Prošao je direktno u peti krug takmičenja, a kako reče, uživa kada je na sceni. Veliku podršku ima od strane svoje porodice, prijatelja i kolega. Slava koju mu je donio ovaj popularni šouu mu itekako prija, a kako je otkrio najviše simpatiše Dragana Stojkovića Bosanca, čiji mu je sud najbitniji.

Važiš za jednog od favorita na šouu „Zvezde Granda“, da li se nadaš finalu, možda čak pobjedi?

- Rano je bilo šta prognozirati, čovjek se uvijek nada i teži onom najboljem, pa vidjet ćemo šta će biti.
Je li ti lakše ove godine bilo izaći pred stručni žiri s obzirom na to da imaš iskustvo od prije nekoliko godina?

- Ove godine je za nijansu bilo lakše i opuštenije izaći pred žiri, s obzirom na to da već imam iskustvo od prije.

Transparenti spremni 

 Čijeg suda od članova žirija se najviše bojiš?

Što se tiče suda nekoga od članova žirija, ničijeg se ne bojim. Prihvatam kritiku bila ona pozitivna ili negativna i smatram da je svaka kritika dobronamjerna.
 Postoji li neki član žirija kojeg posebno simpatišeš?
- A, posebno simpatišem Dragana Stojkovića Bosanca i zaista maksimalno uvažavam njegovo mišljenje, pored toga što naravno uvažavam mišljenja i ostalih članova, koji su zaista kompetentni da rade ovaj posao.
Kazao si da ti je velika podrška i popularni pjevač, Enes Begović, šta ti je savjetovao?
- Ja stvarno imam veliku podršku naše legende, Enesa Begovića, koji mi je zaista dao puno korisnih i iskrenih savjeta koji se tiču ovog posla, a koje mnogi drugi ne bi ni dali. I zaista od njega svi imaju šta da nauče, kad se govori općenito o estradi i bavljenjem ovim poslom.
 Sviraš harmoniku, od koga si naslijedio ljubav prema muzici?
- Harmonika je moja prva i najveća ljubav, koju ja nikako ne zapostavljam ni danas, iako sam se malo više posvetio pjevanju. Niko u porodici nije svirao, jednostavno to je dar od Boga i ja sam zaista ponosan i sretan što sviram harmoniku.
 Mnogo djevojaka
 Opsjedaju li te djevojke sada više, otkako si postao popularan?

- A što se tiče djevojaka, ima tu svega. Logično, popularnost i medijsko eksponiranje donosi sa sobom mnoge stvari, između ostalog i to da sticajem svih tih okolnosti čovjek postaje dosta popularniji i draži u ženskom društvu. Ali uspijem se izboriti s tim.

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !