23. tra 2016.

Hoće li Žika Jakšić ponovo zaplakati pogledajte?! FOTO
U nastavku trećeg kruga emisije "Nikad nije kasno", videjćemo kako je i zašto stari šmeker narodne muzike i tvorac velikog hita iz sedamdesetih godina "Moj živote šta li mi te truje ", Živadin Kojić Žića (77 god.) podijelio preko 100 karanfila publici u studiju. Njegov rival u ovom duelu bio je Teufik Tufo Veletanlić (59 god.) iz Sarajeva koji je po sopstvenom priznanju i njegov učenik.
Ankicu Terzić iz Banja Luke su svojim glasovima u baražu vratili gledaoci u takmičenje, a ona se pojavila sa svoje dvije unuke na snimanju i zajedno sa njima otpjevala pjesmu "Kad ja pođoh na Bembašu " dok je njena "suparnica" inače magistar turizma Nevena Stojić iz Beograda, otpjevala "Samo pjesma zna".
Aca Plavić je ispričao priču kako je svom sinu koji je trebao da se zove Milorad zbog opklade dao ime Dragan, a još jedan magistar, ovoga puta magistar basa iz Skoplja Blagoje Marotov, obradovao žiri i publiku najboljim ratlukom iz Makedonije.

Kompletnoj zabavi svoj pečat je dao i Džej Ramadanovski koji je pored Saše Miloševića Mareta i Viktorije bio specijalni član žirija.

Kroz šou gledaoce će i ovoga puta voditi Dragana Katić. Žika Jakšić će i dalje biti najemotivniji sudija. Hoće li i ovoga puta zaplakati pogledajte u nedjelju od 21 sat! 
IZVOR:expressmag.ba

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !