23. tra 2016.

Mogu komotno da se zamjene. Šmekeri Kadrići osvajaju Grand pojavom i pjesmom pogledajte! (VIDEO)





Denis Kadrić je osvojio simpatije žirija i publike i postao prava atrakcija na Internetu,a da je zaista toliko popularan uverili smo i sami ispred Grandovog studija kada mu je nekolicina momaka i devojaka prilazilo sa željom da se slika. Međutim, videli smo Denisa kako pozira, ali sa njim je bio i momak koji je skoro identičan kao popularni takmičar. To nas je potpuno zbunilo da smo se zapitali – koji je od njih pravi Denis?!

Oni su skoro isti,isto govore, a kada se ima u vidu da su se pojavili i isto obučeni zaista ih je bilo teško razlikovati. Međutim, saznali smo da je u pitanju Denisov brat blizanac Edis Kadrić koji je samo nekoliko minuta stariji od njega. On je došao da bratu pruži podršku, ali i da se „opipa“ teren, jer kako smo načuli, i Edis planira da se prijavi za „Zvezde Granda“.

Poznato je da blizanci često zbunjuju okolinu, baš kao što su i nas, a svoju sličnost koriste i kod profesora i nastavnika u školi, pa nas je zanimalo da li su i oni to radili. „Dešavalo se, ma bilo je svega“, sa osmehom kaže Denis, dok njegov brat dodaje: „Kada smo bili mlađi dešavalo se nas pomešaju, pa da umesto njega „popijem“ batine“. A da li će se ovaj simpatični dvojac pojaviti zajedno na sceni i zbuniti žiri, ostaje nam da vidimo večeras od 21h kada se emituje nova epizoda „Zvezda Granda“. IZVOR: zvezdegrandatv

EMISIJU GLEDAJTE: VEČERAS OD 21h (KLIK OVDJE PRENOS)  

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !