24. tra 2016.

NOVI TRAG! Pronađen auto koji je vozio Jelenin ubica? (FOTO)
Ono što je interesantno, a što opet može da bude slučajnost, ali i razlog za sumnju jeste da taj automobil u poslednjih nekoliko dana nije viđen ispred kuće Marjanovića

Plavi karavan koji je na nasipu viđen pre i na dan ubistva Jelene Marjanović, a za kojim navodno traga beogradska policija u rasvetljavanju ovog slučaja, viđen je, između ostalog, nekoliko puta ispred kuće Marjanovića u Borči. Da li je u pitanju samo slučajnost da i neko blizak Marijanovićima vozi sličan automobil ili baš ovo vozilo krije tajnu misterioznijeg ubistva pevačice znaće se vrlo brzo, jer je policija najavila hapšenje osumnjičenih.

Marka automobila za kojim inspektori tragaju još nije poznata, međutim, slučajnost ili ne, ali plavim karavanom su u prvih pet dana nakon ovog svirepog ubistva, konstantno su dovoženi i odvoženi od kuće članovi porodice Marjanović, a fotografije koje objavljujemo napravili su reporteri Telegrafa tokom prvih nekoliko dana nakon ubistva.
Ono što je interesantno, a što opet može da bude slučajnost, ali i razlog za sumnju jeste da taj automobil  u poslednjih nekoliko dana nije viđen ispred kuće Marjanovića. Za sve potrebe Vladimir i Zoran koriste sivi “mercedes”.
Plavi karavan na nasipu, policiji su, prema pisanju beogradskih medija, prijavili meštani. Oni su ispričali da se karavan nekoliko dana pre ubistva nije sklanjao sa nasipa, gde je bio i u subotu, 2 aprila kada je Jelena trčala, a onda se izgubio.
– Danima sam viđao plavi karavan parkiran kod nasipa. Sigurno je tamo stajao četiri, pet dana, i niko ga nije pomerao. Znam sve automobile u kraju, a taj mi nije bio poznat, ali mu nisam pridavao nikakav značaj do ubistva. Kada je Jelena ubijena, na moje iznenađenje, tog automobila nije bilo. Kako vreme odmiče, pomišljam da možda ima veze sa zločinom – ispričao je jedan meštanin Crvenke čija kuća gleda na nasip.

Reči meštana potvrdili su i snimci sa sigurnosnih kamera koji su uzeti sa svih kuća koje su ih imale, a pogotovo sa prodavnice u Crvenki, na kojima se vidi plavi karavan.
Istraga ubistva Jelena Marjanović ulazi u četvrtu nedelju. IZVOR:pink.rs

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !