18. tra 2016.

Počeo četvrti krug, Aca Lukas u Šabanovoj fotelji pogledajte ! (FOTO)Snimanje četvrtog kruga "Zvezda Granda" danas je počelo velikim aplauzom publike koji je bio upućen Aci Lukasu. Popularni folker pridržio se uvaženoj petorci u žiriju kao zamena Šabanu Šauliću koji se trenutno oporavlja od operacije.


U četvrtom krugu će se kao i u prethodnom takmičari nadmetati u duelima, a žiri će ocenjivati kompletan scenski nastup i pevanje. U ovoj fazi takmičenja očekuju nas četiri fantastične epizode u kojoj će se kandidati boriti za prolazak u peti krug.

Takmičari su se posvećeno spremali i vredno vežbali kako bi zablistali na velikoj sceni jer je konkurencija sve veća, a kako takmičenje odmiče sve manje je mesta za one koji će doći do finala.

Na današnjem snimanju su Aca Lukas i Jelena Karleuša već ušli u žustru polemiku o tome ko može da postane zvezda i tako nagovestili da nikom neće biti lako: ni "sudijama", ni takmičarima. Svaki član žirija ima svoje favorite i biće teško da usaglase svoja mišljenja ali će gledaocima biti sigurno zanimljivo da to čuju i vide.

Na snimanju prve epizode četvrtog kruga članove žirija iznenadili su Lepa Brena i Boba Živojinović koji su došli u posetu.IZVOR:zvezdegranda.tv

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !