19. tra 2016.

PREMIJERA / Pogledajte novi spot i pjesma Adisa Škalje ! (VIDEO)
Nakon muzičkih uspješnica „Pa šta“ i „Više te ne čekam“, pobjednik sedme sezone showa „Zvijezda možeš biti ti“, ljubitelje svog rada i bh. muzičku scenu obradovao je novim singlom, ljubavnom baladom „Oprosti srce“.

„Oprosti, srce“, čije autorstvo potpisuje Amil Lojo, za razliku od prethodne dvije, iako iste tematike, muzički i aranžmanski mnogo je laganija i emotivnija. Adis kaže da je ovo pjesma koja ga je odmah osvojila i koja najbolje opisuje njega.

Spot je sniman na više atraktivnih lokacija u Sarajevu, a realiziran je kroz priču, čija je tematika ljubav iz djetinjstva, koju vrijeme i životni putevi raskidaju. U spotu se pojavljuju dvoje mališana Deniz Nadžaković i Isa Švrakić, koji simboliziraju ljubav iz djetinjstva. Ulogu žene tumačila je Dženita Dumpor, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, s uspješnom inozemnom karijerom.

- Iako je bilo naporno, svi smo jako zadovoljni urađenim poslom. Pozitivna energija i dobro raspoloženje trajali su tokom cijelog snimanja, i svi smo imali istu misiju: napraviti dobar posao. Mislim da će pjesma u kombinaciji sa spotom biti pravi pogodak, te da će je publika zavoljeti na prvo slušanje, kao što se meni desilo – rekao nam je Adis Škaljo.

Ovo je Adisov treći singl, a u pripremi su i nove dvije pjesme koje će do početka ljeta biti predstavljene. U konačnici, početkom jeseni, možemo očekivati prvi album Adisa Škalje, na kojem će biti objedinjene sve objavljene pjesme.IZVOR:(Hayat. ba/Express)


UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !