18. tra 2016.

Šaban Šaulić nakon operacije: Dobro sam, sve je prošlo kako treba !

Šaban Šaulić nakon hitne operacije trbušne aorte, koja mu je urađena u Italiji kaže da je najgore prošlo i da se uspješno oporavlja.
Nad njegovom bolničkom posteljom neprestano bdi supruga Goca, dok su mu velika podrška kćerka Sanela i zet Zoran Bata Mirković.
Šaulić je operiran u jednoj klinici u Milanu, gdje o njegovom zdravstvenom stanju brine tim najboljih ljekara. Iako iscrpljen od hirurškog zahvata, Šaban je poručio da je operacija dobro prošla.

- Dobro sam, sve je prošlo kako treba - bilo je sve što je poručio.

- Bitno je da se sve završilo dobro, on nakon intervencije nije imao nikakvih komplikacije i sada se osjeća odlično. Iako nije došlo do pucanja, morao je da ode na intervenciju, jer više nije moglo da se čeka. Doktori su nam tako savjetovali, pa smo ih poslušali - priča Šabanova supruga, koja objašnjava zbog čega su odabrali upravo kliniku u Italiji.

Supruga Goca sa kćerkom i zetom pazi na Šabana
- Ovde takve stvari rade novim medotama, uopšte se ne radi toliko invazivno kao kod nas u Srbiji. Čuli smo da takvu vrstu zahvata ovdje najbolje rade i uspjeli smo da ih kontaktiramo - objašnjava Gordana i ističe da je privatnu kliniku našao njen zet, bivši fudbaler Zoran Bata Mirković, koji je u sretnom braku sa Šabanovom kćerkom Sanelom.
IZVOR:(Alo/Express)

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !