26. tra 2016.

SREBRENIK i dalje ubija pjevanjem. Može li i ovaj momak do finala pogledajte? (VIDEO)

Sa mladim pevačem i miljenikom devojčica Arminom Dedićem proverili smo kako on doživljava učešće u “Zvezdama Granda” i šta u njegovom rodnom Srebreniku, inače gradu pobednika Mirze Selimovića i zvezde "Granda Semira Jahića, kažu za njegov talenat.

„Ljudi u Srebreniku mnogo očekuju od mene,tako da moram da opravdam njihovo poverenje i uvek budem na visini zadatka. Zato takmičenje ponekad doživljam stresno jer želim da uspem u muzici, ostvarim svoj san i opravdam poverenje Srebreničana. Sugrađani mi daju ogromnu podršku u tome isto kao što su tokom takmičenja davali i Mirzi Selimoviću i Semiru Jahiću, koji takođe dolaze iz Srebrenika. Voleo bih da jednog dana moja karijera ide putem kojim ide Semirova i Mirzina”, izjavio je Armin kom su uzori i Željko Joksimović, Toše Proeski, Marija Šerifović i Dženan Lončarević.

Ovaj mladi pevač tvrdi da je i dalje ostao isti, mada ga prijatelji “zadirnkuju” zbog popularnosti i devojčica koje ga svakodnevno zaustavljaju na ulici.
„Ima zaista svega, ali prija mi popularnost. Devojčice prilaze više ranije sa željom da se slikaju, upoznaju, da porazgovaraju“, priča Armin i dodaje da je još uvek slobodan. Na pitanje ko ga je nagovorio da se prijavi za „Zvezde Granda“ kaže da su prijatelji odigrali ključnu ulogu i da je zahvaljujući njima sada u najpopurnijem muzičkom takmičenju u regionu.

Koliko je talentovan mladi Armin govori i to što pored pevanja već 12 godina svira gitaru i što za samo 19 godina, koliko ima, može da se pohvali brojnim nagradama koje je osvojio na mnogim muzičkim festivalima u Bosni i Hercegovini. Kako kaže, ljubav prema muzici usađena mu je od malih nogu, jer je cela njegova porodica muzički nadarena.
“Otac se takođe bavio muzikom, tačnije bio je basista, dok mi je deda svirao violinu“, rekao je Armin čiji nastup od subote možete pogledati ispod.
IZVOR:zvezdegranda.tv 

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !