26. tra 2016.

Šta muškarce obara s nogu pogledajte?

Moćno oružje u zavođenju, da muškarci automatski imaju želju da odvedu ženu u krevet, bez pretjeranog razmišljanja. I bez obzira na činjenicu da su ukusi različiti, postoji šest mirisnih nota koje su moćnije od drugih i koji god miris da odaberete, nećete pogriješiti.

Kokos
Muškarci pozitivno reaguju na miris kokosa, vole šampone i kreme od kokosa na koje mirišu njihove nježnije polovine. Možete ga uzbuditi i pružiti mu najbolji poljubac ako popijete neko piće koje sadrži kokos, ako je još pritom hladno, poljubac će biti baš osvježavajući i prikladan za vruće dane. Osim toga, miris kokosa podsjeća na ljeto, odmor, opuštanje.

Citrusno voće
Osvježavajući mirisi citrusa poput pomorandže ili limuna je suptilan, ali također poticajan. Muškarci ih vole jer u mirisu citrusa ima nešto nevino i svježe. Ono što mami je također dašak svježine, čisti, lagani miris. Citrusi, naravno, najviše pale kad je ljeto. Miris pomorandže stimuliše, a u aromaterapiji se koristi za podsticaj i razbuđivanje. Nije čudo da agrumi muškarce razbuđuju i podstiču da se usredotoče.

Vanila

Ovaj sladak ženstven miris neki muškarci jednostavno obožavaju. Vanila ih podsjeća na tortu, kolačiće koje bi rado pojeli. Teško će odoljeti ženi koja iza uha i na vratu ima tako slatki miris vanile.

Čokolada
Bogat, sladak miris kojem niko ne može odoljeti. Čokolada je topla, tečna, slatka, želite je pojesti, polizati, igrati se s njom. Žena i čokolada su definitivno eksplozivna kombinacija u krevetu.

Jabuke
Jednostavan osvježavajući miris jabuka. Čak i pomisao na ženu koja zubima otkida seksi griz muškarcima može biti napaljujuća. Jabuke mirišu lijepo, svježe, čisto. Miris jabuka preporodiće ga i poželjeti će da vas gricne.

Prirodan miris žene
Mnogi muškarci obožavaju prirodni miris žene jer ga naprosto izluđuje. Kad vas zagrli i pomiriše iza vrata, taj topli miris žene naprosto ga dovede do ludila. Ukoliko vam stalno priča kako voli način na koji mirišete, parfem vam nije potreban.
IZVOR:(Hayat/Express)

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !