28. tra 2016.

Šta Sanja Đorđević ima protiv Amele Zuković?
Dok se u svom prepoznatljivom hvalisavom stilu Sanja Đorđević "busa" kako ima hit sa pjesmom "Živi zid", istodobno kazuje kako su njene neke pjesme realizirane 2000. godine koje su bile aktuelne u to doba odjednom doživjele reinkarnaciju.


Nije nam jasno da li se Sanja trudi da oživi stare pjesme ili pak vodi računa o tek snimljenim numerama. Nismo jedini kojima ova pjevačica u posljednje vrijeme nije jasna i koju je vrlo teško odgonetnuti jer prilikom svakog svog TV istupa odaje sliku vrlo konfuzne osobe, kada su u pitanju izjave. U ponašanju je pretjerano energične pa na momenat i dosadno nametljiva.
Baš takva je bila u nedavnom svom istupu na Grandu gdje je pored lošeg živog pjevanja toliko igrala da je odavala utisak nezadovoljne osobe. Ono što nikome nije moglo promaći je to da je pokušavala u momentu da se nadmeće u pjevanju sa Amelom Zuković, izvanrednom interpretatorkom koja je u toj emisiji zajedno gostovala sa tom pjevačicom.

Ameli sve to očito nije smetalo jer nije pridavala bogzna kakvu pažnju toj Sanjinoj nametljivosti, no gledateljstvu jeste itekako. IZVOR:expressmag.ba

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !