20. tra 2016.

Viki Miljković ne ide na operaciju ! FOTO
Srbijanska pjevačka zvijezda Viki Miljković, ujedno i članica žirija "Zvezde Granda" nakon natpisa u našem listu da želi smanjiti nos, kontaktirala nas je želeći demantirati te navode. Prvo nas je pitala da li je ta osoba ikada nju vidjela, a ako jeste čudi je da nije zaključila da ona nema veliki nos. Taj dio njenog lica nikada joj, kaže, nije pravio kompleks.

- Nikada u svom životu, pa ni u karijeri nisam bila neiskrena. Ne volim ni laganje ni muljanje, isto tako ne volim prepirke i svađe jer nisam konfliktna ličnost. Živim svoj porodični život, kao svaka druga žena i moje učešće u Grandovim zvijezdama ne mjenja ništa, ja sam ono što jesam - uspješna pjevačica i dobar poznavalac muzike i neko ko je cijelu svoju karijeru vodio računa o svom stajlingu. Nije valjda da sam u "Zvezdama Granda" odjdenom počela da se bavim svojim izgledom. Taman posla - priča nam ona.       
Ako ćemo pravo reći, dodala je ona, trenutak kada  mjenja nešto od stajlinga i uvodi neke novine to je onda kada snimi nešto novo.


- Uvijek sam bila na usluzi sedmoj sili i mogu reći da sam bila zaštićena tih nekih skandala koje nikome ne idu u prilog. A da želim uraditi nešto na sebi mislim na estetsku hirurgiju i da uradim to ne bih krila. Ali ovo za nos je stvarno bilo ničim izazvano - kazala je Viki koja je, ruku na srce, bila sa svojim stajlingom mnogi  kolegicma izazov pa su je mnoge i nerijetko oponašale stavljajući na sebe detalje koje je ona prva nosila.  

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !