22. tra 2016.

ZANATLIJA BEZ ALIBIJA? Uskoro hapšenje JELENINOG UBICE, ovaj čovek je policiji sumnjiv!On nema alibi, ne može da dokaže gde je bio 2. aprila u vreme ubistva. 

Hapšenje ubice Jelene Marjanović je pitanje dana jer postoje novi pouzdani dokazi u ovom slučaju, saznaje izvor blizak istrazi.

Pod sumnjom je i dalje kompletna porodica Marjanović, koja će biti pozvana na još jedno saslušanje, a policija motri i na jednog njihovog komšiju, zanatliju iz Borče, koji je pao na poligrafu i nema alibi za vreme kada je izvršeno ubistvo.

Snimci sigurnosnih kamera, koje smo detaljno pregledali, dali su nam možda i ključne podatke o ovom zločinu. Ono što se vidi na njima ne poklapa se sa onim što su članovi porodice Marjanović rekli na saslušanju – rekao je izvor iz istrage.
Međutim, krug osoba koje inspektori drže na oku ne zatvara se na porodici Marjanović.

Policiji je sumnjiv i jedan zanatlija čija se kuća nalazi nedaleko od nasipa gde je Jelena ubijena. Taj čovek je priveden na saslušanje i pao je na poligrafu. Osim toga, on nema alibi, ne može da dokaže gde je bio 2. aprila u vreme ubistva. Tvrdi da je tada bio na Adi Ciganliji, ali nema čime to da potkrepi, niti može da pronađe nekoga ko ga je tamo video – otkriva izvor iz istrage.

Inspektori rade 24 sata
Kako Kurir saznaje, inspektori sumnjaju da najmanje jedan član familije zna ko je ubio pevačicu dok je trčala na nasipu u Borči, ali se za sada direktno ne upire prstom ni u supruga Zorana, ni u svekra Vladimira, niti u svekrvu ili devera, Zoranovog brata.
Svi oni su, podsetimo, već bili na ispitivanju u policiji. Prema rečima sagovornika iz policije, praktično je celo naselje pod stalnom prismotrom.

– Najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u celoj priči je vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice, koji defnitivno štite nekog njima bliskog – navodi sagovornik i dodaje da se policajci u
civilu nalaze u neoznačenim automobilima svuda po Borči.IZVOR:pink.rs

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !