22. tra 2016.

ZORANOV SIN PROGOVORIO O UBISTVU JELENE / Njegova izjava napravila dodatni haos ! U nedjelju 3. aprila, dan poslije ubistva negdje oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: “Ma deda je za*ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je riječ.
Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni riječ – otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Policija je  uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka.  Snimci su odnijeti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vrijeme su se Marjanovići kretali.
Sa druge strane, stariji čovjek sa štapom, koji je trebalo da bude svjedok brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović, prošao je poligraf. Kako je suprug Zoran Marjanović ranije izjavio, on je rekao policiji da je vidio čovjeka sa štapom dok je Jelena trčala.

– Čuo sam da policija navodno traži čovjeka sa štapom, ali ja nisam išao na prepoznavanje. Samo sam rekao da sam vidio čovjeka sa štapom u danu kad je Jelena ubijena i još nekoliko ljudi– rekao je tada Zoran.
Međutim, taj čovjek je policiji isrpičao nešto drugačiju verziju, odnosno da je Zorana vidio tek kada je počeo da traži nestalu suprugu.IZVOR:(Informer.rs)

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !