29. tra 2016.

Zorica i Kemiš napravili haos na aerodromu u Frankfurtu pogledajte !

Njih dvoje uvijek skreću pažnju na sebe, svojim neobičnim stajlingom, izjavama da će ona biti ministarka kulture, time što su uvijek zajedno.
Zorica je čak i ispričala kako bez njega baš nigdje ne ide. Ne daj bože da je na nekom aerodromu sama, kaže, odmah bi se izgubila.

Možda bi bilo bolje da je prije dva dana bila sama na frankfurtskom aerodromu. Jer je zbog nje i Kemiša joj, avion na letu Frankfurt-Beograd kasnio čitav sat! Ali šta je tu je, zajedno su, pa zajedno! I, eto frke! Ko Živka ministarka, svi da je čuju, Zoka je napravila haos u avionu! Stjuardese - nemoćne, kažu očevici!
U želji da čuju šta se dogodilo "Blic" je pozvao bračni par Aranđelović - Brunclik.

- Ma, ko vam je rekao da smo mi zadržavali let? To nisu tačne informacije. Na aerodromu u Frankfurtu je štrajk i došlo je do duplog čekiranja mjesta. Na našem mestu je već sjedio neki par i šta je trebalo mi da uradimo? Šta? Da im sjednemo u krila? Nisam vjerovao da će mi se takva stvar desiti na frankfurtskom aerodromu, stvarno nečuveno! Zahteijvali smo da se situacija riješi, samo to - rekao je Miroljub.
Na pitanje zar ne bi poštedjeli sebe problema da su putovali biznis klasom, Kemiš je zaključio:

- Mi uvijek uzimamo ekonomsku klasu - rekao je Kemiš.
Da je avion kasnio sat vremena zbog Zorice Brunclik potvrdio je gej aktivista Predrag Azdejković koji je na svom Fejsbuk profilu to i napisao i izazvao vrlo duhovite komenate, ne zalazeći u detalje kakav su konkretno problem napravili ovo dvoje.
- Sjedio sam iza njih i nisam najbolje čuo o čemu se radi, ali shvatio sam da oni zadržavaju let. Žučno su se raspravljali sa stjuardesama, tražili su da razgovaraju i sa kontrolom letenja... Mislim da im je neko sjeo na mesta. Pedeset minuta je kasnio let, pedeset minuta smo proveli u avionu na frankfurtskom aerodromu - objasnio je Predrag Azdejković kako je kada se nađeš u avionu sa Zoricom i Kemišom.
IZVOR:(Alo!/Express)

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !