2. svi 2016.

Aleksandra Prijović se zatvorila u kuću, otkazuje nastupe: Brenina snaha na tabletama za smirenje!Posljednjih dana život srbijanske pjevačice Aleksandre Prijović se pretvorio u pakao!


Ona je već dugo u vezi sa Filipom Živojinovićem, Breninim i Bobinim sinom, koji će se, kako se priča, zbog stanja u kojem se nalazi njegova djevojka, sigurno vratiti iz Amerike i nastaviti život u Srbiji. A, nju su u proteklim danima sa svih strana napadali. Pisali su o tome kako se navodno Filip šokirao kada je čuo da je njeno romsko porijeklo, zatim kako se Anelksandrina porodica ponosi time što će nenadano postati Brenina snaha, buduća gazdarica „Granda"...

Bilo je tu puno više naslova koji su itekako uticali na pjevačicino psihično stanje. Zbog svega je navodno već danima na tabletama za smirenje, ne izlazi iz kuće, ni s kim se ne druži., otkazala je dosta nastupa, a jedino se telefonom čuje sa Filipom. On je samo tješi pokušavajući da smiri situaciju kako Prijović ne bi pala u još veću depresiju.

Bliski sinu poznatog estradno-sportskog bračnog para kažu da ne znaju kada je bio tako zaljubljen kao sada. Toliko da je spreman da se vrati u Srbiju jer smatra da je Aleksandri učinjena velika nepravda i da svemu treba stati u kraj.

Uveliko se priča i o skorijem vjenčanju što znači da Aleksandrinoj svekrvi, popularnoj pjevačici, nimalo ne smeta sve ono što je pročitala u novinama za nju i njenu porodicu.
IZVOR:expressmag.ba

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !