2. svi 2016.

(FOTO) Ana i Darko se napušili u Sarajevu pogledajte!Popularni pjevački i bračni par, Darko Lazić i Ana Sević, nedavno su na jednom od svojih putovanja prolazili kroz Sarajevo, pa su očarani njegovom ljepotom odlučili da se tu i zaustave na nekoliko sati.
Neizbježna je bila posjeta starom dijelu grada, Baščaršiji, gdje su uživali u historijskim građevinama, ali i svemu onome što ovaj grad nudi.
Osim mirisa ćevapa koji ih je mamio sa svih strana, Ana i Darko nisu mogli ni da izbjegnu trenutno popularne nargile pa su se zaputili u nargilhanu Damask gdje su odmorili od puta i uživali u raznim voćnim aromama.
Kako je Ana kazala, do sada nije imala priliku da isproba sve te okuse čajeva koji se u Sarajevu nude.

Iako je njihova posjeta Sarajevu bila nenadana i za nju se nije znalo, na ulici su ih mnogi prepoznali pa je bračni par tako jedva uspio da dođe do automobila jer su ih fanovi opkolili sa svih strana tražeći da se fotografiraju sa njima. Naravno, i autogrami su morali biti podijeljeni.

Koliko su očarani Sarajevom i ljudima u njemu, govori i podatak da su oboje odlučili da se prvom prilikom vrate u ovaj grad kako bi duže uživali u svim njegovim ljepotama i druženju sa obožavateljima kojih je nesumnjivo mnogo. IZVOR:expressmag.ba

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !