6. svi 2016.

Haris Berković: Zaljubio sam se pogledajte! (FOTO)


Haris Berković je na snimanju jedne Grandove emisije pravio "selfi" sa Radom Manojlović pa smo iskoristili priliku da ga pitamo da li se nešto promenilo u njihovom odnosu nakon saradnje na velikom hitu "Biseri i svila".
"Rada i ja volimo da se družimo. Imamo jedna lep kolegijalan i drugarski odnos i jedno drugom smo velika podrška", kaže Haris. Na pitanje da li se u međuvremenu nešto promenilo na njegovom emotivnom polju i da li se zaljubio, kaže:
"Jesam, ali ne mogu da otkrijem u koga sam zaljubljen", rekao je sa osmehom pobednik "Zvezda Granda" koji nije želeo ništa više da otkrije.
Fotografije: D. Milošević

Inače, Rada Manojlović je nedavno promenila frizuru pa smo mladog pevača pitali i kako mu se dopada njen novi izgled.
"Njena promena stajlinga je super. Rekao sam joj da joj baš lepo pristaju šiškice", kaže Haris koji svakog vikenda puni klubove i diskoteke, a imao je i nekoliko zajedničkih nastupa sa Radom.
 "Toliki odaziv publike na mojim nastupima je ono što me raduje i daje motiv da dalje radim i snimam. U planu su dve nove pesme koje do sad niko nije napravio sa sličnim matricama ali koje će biti pravi letnji hitovi. Kad je album u pitanju, radimo jednu po jednu pesmu tako da verujem da će biti gotov do Nove godine", najavio je Haris Berković.IZVOR:zvezdegranda.tv