6. svi 2016.

I Dragana Mirković se utrkuje sa Lepom Brenom: Za kćerkin rođendan kešira 100.000 eura!


Čini se da je Lepa Brena mnogim svojim kolegicama zadala “udarac” kada je svom sinu Viktoru priredila gala rođendansko slavlje. Većmediji špekuliraju da Ceca neće ništa manje neće napraviti za svoju Anastasiju, jer bi za nju bilo ponižavajući da pane ispod Brene. No, čini se da se i Dragana Mirković želi uhvatiti u ovo kolo.

Naime, ona i njen suprug Toni Bijelić pripremaju pripremaju proslavu kćerkinog 14. rođendana. Manuela će u narednih mjesec dana završi gimnaziju, pa joj roditelji pripremaju raskošnu proslavu gdje će se pored familije i rodbine naći veliki broj prijatelja iz Beča.
Kako se šuška, slavlje za njihovu mezimicu će se održati u jednom od najskupljih hotela u Beču, “Ric Karltonu”. Na krovu hotela, odakle se pruža pogled na cijeli grad, biće slavlje koje će ostati u pamćenju i djeci i gostima. Dragana i Toni zovu 300 gostiju iz svih krajeva Balkana. Cijelo zadovoljstvo koštaće oko 100.000 eura, jer će pored familije i prijatelja, naći i prijatelji njihove djece. Dekoracija, paneli sa Manuelinom fotografijama, osvetljenje i vatromet već su pripremljeni, a ostaje samo da slavljenica odabere koju će haljinu ponijeti na ovom glamurnoznom događaju.

– Spremamo glamurozno slavlje! Meni je najbitnije da usreći sve nas, ali i da bude po Tonijevom, mom i ukusu djece. Da nam bude lijepo tog dana. To je ono čime se upravljamo kada pravimo veselja, jer to ne radimo za medije, već isključivo za sebe. Privatna slavlja su za mene nešto što nam uljepšava život. Mjesecima poslije takvih slavlja prepričavamo dogodovštine i kako nam je bilo lijepo – kazala je Dragana Mirković, te dodaje:
– Manuela u junu puni četrnaest godina! To ćemo proslaviti. Podrazumijeva se da bude glamurozno jer je takvo bilo i Markovo prošle godine. Obilježavamo početak novog doba za našu kćerku. Završetak gimnazije i upis viših studija je na neki način ulazak u svijet odraslih. To se ovdje u Austriji obilježava kao punoljetstvo. Izvor:Blic.rs