6. svi 2016.

Svetlana: Ona je vanserijska ljepotica, pevala Draganu i N. Topčagić čarobnim glasom pogledajte! VIDEO

Jovana Vasić (17) iz Kragujevca učestvovala je u duelu sa Svetlanom Bogićević (20) iz Beograda. Prva takmičarka otpevala je numere „Ničija“ i „Nađi me“, dok se druga odlučila za pesme „Srna i jelen“ i „Dođi i reci da me voliš“. Nakon duela Jovana je osvojila šest glasova, a Svetlana pet.

„Jovana me je prijatno iznenadila izborom pesama, sve je lepo otpevala. Što se tiče Svetlane odlična je pevačica, sigurna, odmerena, stabilna“, rekla je Bekuta.

Bosanac je zamerio obema takmičarkama da je kontrola njihovog glasa u srednjoj lagi jako loša i poručio im da porade na tome.

„Devojke su bile odlične, ne bih nijednu favorizao jer su obe bile na visini zadatka“, bio je kratak Šaban, dok Jelena nije mogla da sakrije oduševljenje Jovaninom lepom, kao ni Slađaninim glasom.
„Jovana će za par godina biti vanserijska lepotica. Izgleda vrlo egzotično i tokom nastupa je zaista bila divna, izmamila mi je osmeh. Što se tiče Svetlane uspela je da me u par momenata svojim pevanjem i naježi, a ja reagujem isključivo kožom. Pevala je muziku koju ja lično ne volim, ali ovakvom interpretacijom me je naježila“, rekla je oduševljeno Karleuša.

Sa druge strane Viki je bila oduševljena Svetlanom kojoj je poručila da je nešto posebno, a zatim joj prognozirala da će biti velika zvezda. Sa njom se nije složila Marija koja je ipak blagu prednost dala Jovani i njenim interpertacijama koje su joj se više dopale.IZVOR:zvezdegranda.tv