8. svi 2016.

Ljubomoran: Šaban Šaulić brani Cuci da pjeva pogledajte!
Šaban Šaulić je zbog ljubomore zabranio dugogodišnjoj ljubavnici Ivoni Negovanović Cuci da nastupa po kafanama i diskotekama.

Prema riječima njihovih bliskih prijatelja, kralj narodne muzike želi da pjevačicu zaštiti od drugih muškaraca i sačuva je samo za sebe. On joj zauzvrat jednom mjesečno daje novac, i to onoliko koliko bi zaradila na tezgama.
- Šaulić je teško podnosio to što Cuca radi. Smetalo mu je što su je momci gledali, pipkali, davali joj bakšiš... Ona je, kao i mnoge pjevačice, sve to trpila da bi zaradila. Najgore mu je bilo kad je išla u Bosnu, jer tamo ima dosta poznanika, pa joj je često pravio ljubomorne scene - kaže naš izvor.

Dodaje da je Ivona jedva prihvatila njegov prijedlog.
- Jednom prilikom Šaban je predložio Cuci da prekine s nastupima, a da će je on izdržavati. Tako je i bilo. Ivona se nije slagala s tim, ali zbog ogromne ljubavi koju osjeća prema njemu pristala je na to, kao i na mnoge stvari koje je radila da bi mu udovoljila. Šabanu je otad mirna glava - kaže jedan njihov zajednički prijatelj.

Pjevač, inače, nema ništa protiv što je Cuca dva puta bila u rijalitiju.
- Šabanu ne smeta to što se ona promovira na televiziji, ali vidite i sami da ona nigdje ne nastupa iako je snimila dvije numere, bila je u „Parovima“ i „Farmi“, a još je i medijski aktuelna - zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Šabana Šaulića za komentar, ali je bio nedostupan, dok se Ivona Negovanović Cuca nije javljala do zaključenja ovog broja

Podsjetimo, Cuca živi u strahu jer vjeruje da će joj nauditi Šabanova supruga Goca. Pjevačica se požalila prijateljici da joj je žena nekrunisanog kralja narodne muzike više puta prijetila, i to nakon intervjua i zajedničkih fotografija s pjevačem koje su osvanule u javnosti. Cuca je potvrdila da se plaši za život:

- Mogu samo da kažem da je u mom životu sve moguće, pa čak i ta vaša informacija o Goci nije isključena .
Pjevačica je rekla da bi voljela da rodi Šabanu dijete:


- Slobodna sam djevojka, imam pravo na to, međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao. Tu bi bilo mnogo prepreka, živjela bih u strahu, morala bih da se odselim, da tražim pomoć u sigurnoj kući - kazala je ona.
IZVOR:(Kurir/Express)
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST podjelite na fejsbuk, twiter, google plus