6. svi 2016.

Magazin Zoran je Jeleni tačno mjesec dana od svirepog ubistva poslao poruku koju niko nije očekivao!


Kada me pita gdje je mama, ja ćutim… Jana ne spava noćima, tužna je i Vaskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je prije sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada… – kaže on i dodaje da je Vaskrs bez njegove Jelene bio baš tužan.

Suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33) Zoran prvi put je na svom Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa svojom ženom i to na prvi dan Vaskrsa i mjesec dana od svirepog ubistva.

Fotografija koju je postavio Zoran je prva njihova zajednička fotografija koja se pojavila u javnosti, jer Jelena koja je bila aktivana na Fejsbuku nije kačila fotografije iz njenog privatnog života.

Zoran Marjanović kaže da je na Vaskrs bio na groblju Zbeg, gdje je Jelena sahranjena, a da njihovu kćerku Janu još nije vodio na majčin grob.

– Kada me pita gdje je mama, ja ćutim… Jana ne spava noćima, tužna je i Vaskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je prije sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada… – kaže on i dodaje da je Vaskrs bez njegove Jelene bio baš tužan.
IZVOR:Telegraf.rs