8. svi 2016.

Mama Ljilja ne podržava vezu: Cuca je sa Šabanom iz inata !
Ljiljana Negovanović, majka Ivone Negovanović Cuce, kaže da nikad ne bi podržala vezu svoje kćerke sa 40 godina starijim Šabanom Šaulićem jer je to za nju pedofilija.

Čak i kad bi se pjevač razveo od supruge Goce, pjevačicina mama ne bi otišla na svadbu svoje mezimice.

- Ne bih došla na Cucinu i Šabanovu svadbu, jer je za mene prihvatljiva razlika među partnerima od najviše pet godina. Ne podržavam da stariji muškarci budu s mladim djevojkama, niti zrele žene sa klincima. Za mene je to pedofilija. Zgražavaju me takve stvari, to rade bolesne i neuračunljive osobe - tvrdi Ljiljana.

Iako je Cuca u jednom nedeljniku priznala da je Šabanova ljubavnica i da želi da mu rodi dijete, Ljiljana se ne obazire.

- Ma ona to radi iz inata. Odlučila je da svima udari kontru. Muka joj je što je razvlače po novinama. Rekla mi je da će svima da pokaže kakvu prašinu može da podigne. I tetovažu "Šaban" je istetovirala iz inata. Ja joj kažem da ću da sazovem konferenciju za novinare u njeno ime, da sve otkrijem, ali ona samo procijedi: "Nemoj mama, ima Boga."

Cucina majka ne vjeruje ni da je Šaban rekao za njenu kćerku da je đubre koje ga progoni, kako su prenijeli brojni mediji.

- On je čovjek starog kova i vremena i po oblačenju, poštenju i ponašanju. Nikad on ne bi moju Cucu nazvao đubretom. Možda Goca daje intervjue u njegovo ime. Nikad moju kćerku nisam pitala "da li si se je*ala sa tim i tim", jer je ona odrasla osoba. Ipak, kad razgovara sa Šabanom, a ja sam pokraj nje, nikad mi to nije zvučalo ljubavnički. Nikad nije bilo "kuco, maco", niti bilo šta vulgarno - kaže Ljiljana Negovanović.
IZVOR:(Alo/Express)
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST podjelite na fejsbuk, twiter, google plus