4. svi 2016.

NE ŽELI DEBELU SNAJKU Brena brani Aleksandri da jede!


Mlada zvezda „Granda“ Aleksandra Prijović još nije ušla u porodicu Živojinović, a već ima probleme sa budućom svekrvom, folk divom Lepom Brenom, i to ni manje ni više nego zbog hrane!

Naime, Brena je veoma zgodna žena za svoje godine i strogo vodi računa o tome kako se hrani, te takvu snajku želi i da primi u redove Živojinovića, ali Aleksandra tamani kalorične porcije kao luda.

Devojka Breninog pastorka Filipa Živojinovićeva često dobija kritike zbog nezdrave ishrane od gazdarice „Granda“, pa se trudi da pred Brenom na porodičnim okupljanjima, u restoranima i u njenom domu bira zdrave namirnice, ali čim joj vidi leđa, jede šta joj se prohte. No, na njenu žalost, Brena je vešt detektiv, pa je snajku uhvatila u grehu.

Prijovićeva je praznične dane sa Filipom provela na Zlatiboru, a tamo je uživala u svemu što joj život pruža, izlazila, pijuckala skupa pića, ali se i častila tamošnjim specijalitetima. Pevačica nije želela da napusti Zlatibor, a da ne proba komplet lepinju, pa je sva srećna kada joj je konobar doneo hranu za sto prvo uslikala jelo i postavila na svoj Instagram nalog. Srećna što će sa slašću častiti želudac kajmakom, testom i pršutom, nije slutila šta je čeka. Prijovićeva nije računala na to da Brena kao policajac prati šta rade njeni sinovi po društvenim mrežama, ali i njihove lepše polovine, pa je jedva dočekala ovaj kiks koleginice kako bi je kritikovala.

 Ugojićeeeeš se – napisala je folk zvezda panično ispod Aleksandrine fotografije, a snajka, kada je videla da je vrag odneo šalu, brže-bolje je pokušala da ispravi učinjeno.

Kako bi opravdala svoju halapljivost, Prijovićeva je najavila povratak na anticelulit program:
– Srediću se kad se vratim u Beograd na masaže – odgovorila je buduća snajka Filipovoj zabrinutoj i pomalo strogoj maćehi.
Kad može Brena u šestoj deceniji života da bude zgodna, sasvim je logično da u kuću neće primiti debeljuškastu snajku. Pa i ako bude podgojena, dovešće nju Brena brzo u red!
IZVOR:glamurpress.com