9. svi 2016.

Policija zna ko je ubio Jelenu! Vučić otkrio dokle je stigla istraga o ubistvu Zvezde Granda!Što se tiče istrage, mislim da je sve isključeno, policija nedvosmisleno zna ko je u o umiješan, ali ta saznanja za tužilaštvo nisu dovoljna – kaže premijer Srbije
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da policija zna ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović 2. aprila na nasipu u Crvenki, ali da još nema dokaza da bi ubica bio uhapšen i optužen!

– Mislim da policija zna sve, ali još traži materijalne dokaze – rekao je Vučić kao odgovor na pitanje zašto Srbija ni poslije više od mjesec dana ne zna ko je ubica, prenosi “Telegraf“.
Premijer Vučić istakao je da se nada da će ubistvo Jelene Marjanović biti uskoro razriješeno i da se zločinac neće izvući nekažnjeno.

– Što se tiče istrage, mislim da je sve isključeno, policija nedvosmisleno zna ko je u o umiješan, ali ta saznanja za tužilaštvo nisu dovoljna – otkrio je Vučić.
Kriminolog Zlatko Nikolić kaže za “Informer” da premijer ne govori napamet.

– Premijer sigurno ništa ne govori napamaet, informacije s kojima on raspolaže proverene su i tačne – kaže on. IZVOR:megavijesti.com
UKOLIKO GLEDATE OVU VJEST podjelite na fejsbuk, twiter, google plus