1. svi 2016.

Prijetio mu smrću: Priveden menadžer Dade Polumente !
Pjevač Damir Dado Polumenta imao je neprijatnu situaciju nedavno kada je njegov bivši menadžer Ivan Mrdak folkeru i ciijelom bendu prijetio.
Ivan Mrdak je poslije ovih prijetnji uhapšen i zadržan 48 sati u pritvoru, a protiv njega je podnesena krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima njegovog benda ugrozio sigurnost kada im je uputio prijetnje smrću.
Incident se dogodio u Novom Sadu, a prvi na udaru Mrdaka našao se Marko Simić, član Polumentinog benda. On je prijavio policiji da ga je Mrdak zvao telefonom i prijetio mu. Simić je ispričao da ga je Ivan Mrdak, bivši menadžer benda, pozvao na mobilni oko 20 sati.

Dok je na telefonu bio uključen spikerfon, Mrdak se obratio Simiću i psovao mu majku. Povod tome bila je muzička oprema koja je, nakon što su se menadžer i bend rastali, ostala kod muzičara.
– Neće ti biti života u Novom Sadu! – urlao je preko telefona, a posle toga je uputio poruku i Polumenti i Marku Vešoviću:

– Pobiću vas sve! Ubiću vas sve kao zečeve. Nemate pojma šta ću svima da napravim od života – navodi izvor blizak istrazi.

O ovom incidentu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo, koje je Mrdakove prijetnje kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti, i protiv njega podnijelo krivičnu prijavu.
 IZVOR:megavijesti.com

UKOLIKO GLEDATE OVU VIJEST PODJELITE !