4. svi 2016.

Radu čuva obezbjeđenje austrijskih političara !


Bečki “Oskar popularnosti”, koji se održava u dvorani “Admiral dome”, događaj je koji su poznate ličnosti željno iščekivale.

Koliko je organizacija takve svečanosti ozbiljna govori to što će pojedine pjevače čuvati obezbjeđenje austrijskih političara.

Rada Manojlović prva je među privilegovanima, koji će imati zaštitu takvih profesionalaca, a isto obezbjeđenje čuvat će i Darka Lazića i Milicu Todorović. Za njihovu bezbjednost tokom boravka u Austriji brinuće se posebno obučeni ljudi.

- Svake godine se trudimo da svim izvođačima pružimo potpuni ugođaj. Samo za zvijezde biće iznajmljeno nekoliko limuzina. Vozači će ih voziti od hotela do dvorane. Odlučili smo da angažujemo i dobro obučene ljude, koji će ih čuvati od svake moguće neprijatnosti.

- Tačno je da su to momci koji obezbjeđuju i brojne austrijske političare - rekao je pjevač i producent ove manifestacije Danijel Đurić.

Otkrio je ko će još biti na bečkom “Oskaru” - pored pomenutih pjevača na dodjeli će biti i Snežana Đurišić, Dejan Matić, Adil Maksutović, Ana Sević, Ivana Selakov, Kaća Živković i mnogi drugi.
IZVOR:(Alo/Express)